lördag, augusti 26, 2006

"KD-spionen"

Idag är en något turbulent dag. Expressen har slagit upp en nyhet om "KD-spionen" som placerar oss mitt i ett mediadrev. En ung tjej, som är anställd i kristdemokraternas ungdomsförbund (KDU), har ringt ett samtal till socialdemokraterna främst för att få reda på när SSU skulle påbörja sin affischering. Bakgrunden är att ungdomsförbunden vaktar på varandra för att vara den som först sätter upp valaffischer på de mest attraktiva platserna främst kring Sergels Torg.

Det som hänt är givetvis oacceptabelt. Det är helt klart inte kristdemokratiska kampanjmetoder. Partisekreterare Urban Svensson har varit i kontakt med KDU:s förbundsordförande och personen i fråga har skilts från sin tjänst. Vi måste säkerställa att det finns en kultur inom organisationen där detta inte kan inträffa igen.

Valrörelsen ska inte behöva handla om det här. Vi har så många angelägna och viktiga frågor att arbeta med så låt oss gå vidare och kämpa för ett bättre Sverige.
Göran Hägglunds fantastiska utfrågning i SVT på torsdagkväll får ett mycket högt betyg av tittarna. 78 % av de som tillfrågats i Expressens undersökning är mer positiva till oss efter utfrågningen.

Inga kommentarer: