lördag, september 16, 2006

I dag söndag kan Sverige få en ny regering - gå och rösta!

Nu återstår bara ett dygn tills Rosenbad kan intas av en Alliansregering. Efter tolv år vid makten har socialdemokraterna blivit ett trött och tungt parti utan visioner. Kristdemokraterna och Allians för Sverige har politiken för att ge Sverige framtidstron åter.

Vi går till val 2006 med ambitionen att förnya Sverige. I kommuner, landsting och riksdag. Medlet för att nå detta mål är att bilda regering med övriga icke-socialistiska partier. Efter den 17 september ska Sverige styras av en allians bestående av kristdemokrater, moderater, folkpartister och centerpartister - precis som vi gjort i Bollnäs de senaste fyra framgångsrika åren!

Jag vill rikta ett varmt tack till alla medlemmar som engagerat sig i valrörelsen - som deltagit i debatter, klistrat affischer, delat ut broschyrer, sålt lotter, pratat med besökare vid valstugan Brotorget, arbetat med över 13.000 hushållsutskick... ett enormt fint arbete som jag tror kommer att ge bra utdelning idag, söndagen den 17 september!

Imorse åkte jag till Flästa med valsedlar. En fin morgon med en ljum bris. Idag ska tjänstgöra som valförrättare. Ett trevligt jobb, men tyvärr missar jag då KD:s lokala valvaka på kansliet, Nygatan 16.

Välkommen till Kristdemokraterna i Bollnäs - engagera Dig! Ta det viktiga steget att bli medlem i Kristdemokraterna. Därmed gör Du ett viktigt ställningstagande som ökar våra möjligheter att påverka samhällsutvecklingen.

Genom ditt medlemskap förstärker du Kristdemokraternas möjligheter att göra våra värderingar gällande i vårt Sverige och i vårt Bollnäs. Välkommen att bli medlem i Kristdemokraterna i Bollnäs!

Inga kommentarer: